Ängavattnet & Trantorpsbanan

Ängavattnet

Ängavattnet - par 70. Längd 5024 m från gul tee, 4223 m från röd tee.

Banan har 9 hål med 18 olika tee. Detta ger hålen två olika vyer och längder, vilket gör att den upplevs som en 18-hålsbana.

Det är bollränna som gäller, dvs vi har ingen tidsbokning för spel på banan, och det är aldrig några problem med att komma ut på banan och spela.

På Ängavattnet spelar Du som är golfare (hcp 54 eller lägre) och är medlem i en golfklubb.

Trantorpsbanan - Pay & Play

Trantorpsbanan - par 27. Längd 893 m.

Det är en par 3-håls bana i kuperad terräng som är öppen för alla!

Inget medlemskap i en golfklubb eller officiellt hcp behövs för att spela här.

Det finns klubbor och bag för uthyrning, mest herrklubbor men även dam-, vänster och juniorklubbor.

Trantorpsbanan ger även bra träning på inspel och puttning för den vane golfaren.

Golfreglerna gäller!

Trantorpsbanan - FOOTGOLF

Trantorpsbanan - par 35. Längd 893 m.

Footgolf - golf med störreboll och större hålkopp i kuperad terräng som är öppen för alla!

Inget medlemskap i en golfklubb eller officiellt hcp behövs för att spela här.

INGA FOTBOLLSSKOR ÄR TILLÅTNA! Bollar finns att hyra.

Trantorpsbanan - Footgolf ger även bra träning för fotbollsspelare m fl.

Golfreglerna gäller!

Trantorpsbanan är idealisk för företagsevent eller kompisträffar! Det är möjligt att kombinera golf och footgolf vid samma tillfälle - uppmärksamhet behövs.

Hör gärna av er till kansliet vid större evenemang! Grillmöjlighet finns vid bokningar.

Vi kan även hjälpa till med en fika..

Vissa dagar i veckan har vi Pay&play Ängavattnet

Detta innebär att även Du som inte "kan" golf kan få spela på vår fullängdsbana tillsammans med någon med officiellt hcp.

Det som gäller är att det är max 3 spelare i samma boll där minst en spelare har officiellt hcp och medlemskap i en golfklubb.

Vill Du spela Pay&Play på Ängavattnet - kontakta alltid kansliet i förväg!

Uppdaterad: 2017-02-21 11:32