Lanna golfklubb, klubbhus och drivingrange

Varmt välkommen till oss och Lanna GK!

Varmt välkommen till oss och Lanna Golfbana. Här kan du spela 9 eller 18 hål golf på Ängavattnet och på Transtorpsbanan kan Du spela pay and play -golf, -footgolf eller -frisbeegolf.

Bollränna
Hos oss bokar du inte tid i förväg utan lägger din boll i bollrännan så går vi  ut i tur och ordning.

Parkering
Parkering finns i direkt anslutning till Golfbanan. Vi ber er att inte förvara värdesaker i bilen.

Omklädningsrum

Kiosk
Vi har en kiosk med självservering i klubbhuset.
Kaffe/The/Choklad, dricka, frallor, bullar, kakor och choklad finns bl a till försäljning. På onsdagar kan Du också köpa nygräddade våfflor med sylt och glass/grädde.

Driving range
Vi har en driving range där Du kan värma upp före spel eller bara träna på Din swing. Bollar finns i bollautomaten och där kan Du betala med bollkort, bank/kreditkort eller med pollett, som Du kan köpa när kansliet är öppet. Du får inte använda Range bollar på banan. Varje torsdag förmiddag är rangen stängd för underhåll. "

Klädsel
Inga speciella klädkoder finns. Det är inte tillåtet att spela med bar överkropp.

Kvarglömt
Det finns en korg i klubbhuset med kvarglömda effekter - titta gärna i den om du saknar något, eller kontakta kansliet. Korgen töms efter säsongen.

Hundar
Hund i koppel får medföras på banan, utom vid tävlingsspel som klubben anordnar.

Barnvagnar
På grund av olycksrisken är inte barnvagnar tillåtna på banan. Detta gäller även små barn av samma skäl.

Avgifter
Du betalar din avgift innan du går ut på banan med antingen kort när kansliet är öppet, eller med kontanter eller Swish 123 262 59 86.
Mer om priser

Banorna
Information om banor.

Golfregler
Om du inte spelar golf vanligtvis så kan det vara bra att läsa igenom grundläggande regler som gäller vid spel. Golfregler gäller fullt ut på vår golfbana.