PRO Lanna Golfklubb

CHRISTOPHER OCH DENNY

Christopher & Denny är idag ett team på två tränare som har ett långt förflutet inom golfen och som tränare.

Från säsongen 2021 så jobbar vi tillsammans. Idag är vi verksamma på flera golfklubbar och anläggningar. Vi har ett gott samarbete med våra partners som vuxit fram genom åren. Träningsverksamheten sträcker sig över fem huvudsakliga områden. Dessa är idag lektioner & kurser, nybörjakurser, puttingskolor, företagsevent och resor.

Vi kvalitetssäkrar utbildningen med att vi är PGA-utbildare tränare, med många års erfarenhet i klubbverksamhet med olika storlekar och format. Vår målsättning är att vi har en verksamhet som på något sätt kan tilltala dig som golfare, vilja ta nästa steg att träna och på köpet få lite roligare och bli bättre.

Du kan läsa mer om oss och verksamheten på christophersvarvargolf.com. Vi finns även på fb och instagram.

Vi hälsar alla varmt välkomna och hoppas att vi ses så snart som möjligt!

Hälsningar Christopher & Denny

Strandtorp GK, Tönnersjö GK, Rydö GK, Lanna GK

Boka lektioner

Lektioner bokas via Sweetspot. Bli medlem i Christopher Svarvar Golf så erhåller du -5% på alla tider du bokar.
1 lektion är på 25 minuter.

Vi har stigande priser under dagen.
09:00-13:00 kostar 325:-
13:00-17:00 kostar 375:-
17:00-21:00 kostar 425:-
Helger och helgdag kostar 425:-

Boka i app

1. Ladda ner Sweetspot appen i App Store (för Iphone), eller i Google Play (för android)
2. Tryck på Logga in/skapa konto
3. Skapa konto
4. Klart - nu är det bara att boka.
5. Tryck på boka
6. Sök Christopher Svarvar Golf/ välj bana/tränare

Boka i webb
Klicka på knappen. Därefter väljer du tränare under bana. Välj dag och klubb. Boka!

BOKA LEKTION

Du når oss på telefon

Christopher Svarvar 079 3377246
Denny Åberg 0708 584205
Maja Bengtsson 0730 705559

Läs gärna mer genom att klicka på loggan ovan om Christophers och Dennys webbsida. Där står allt om övrig kursverksamhet, kurser, lektioner och anmälan.