Utbildning

Lanna GK:s Utbildning sköts av Christopher Svarvar Golf. 

De är passionerade om sin yrkesverksamhet och glada över att se sina elever lyckas. Så om du vill ta ditt golfspel till nästa nivå, kontakta honoom - ditt spel (och ditt handicap) kommer att tacka dig!

Läs mer om Svarvar Golf

 

Grönt kort

För att få spela golf på våra golfbanor krävs ett grönt kort där man  lär sig grunderna i hur golfspelet går till. Du lär sig slå med olika klubbor, om viktiga regler som gäller på golfbanan och hur man räknar poäng i spelet. 

 Anmalan till Grönt kort kurs. 

 

Juniorer

Ingen kostnad för träningen utöver medlemskap i Lanna GK.
Anmälan ska ske till  e-postadressen nedan. Juniorer som inte är medlemmar ska teckna medlemskap i Lanna GK.
Anmälan till kansliet: lannagolfklubb@gmail.com

Mer information om träningen kan du få av någon i juniorkommittén:

Magnus Hägg 070–3495002, sammankallande, William Pettersson 070-85 697 66

 

Lektioner

Att ta golflektioner är ett utmärkt sätt att utvecklas som golfspelare. En kvalificerad golftränare kan hjälpa dig att förbättra din teknik, skapa en mer effektiv sving, och öka din noggrannhet och längd på dina slag. Dessutom kan en golftränare hjälpa dig att utveckla din mentala inställning till spelet, såsom att hantera stress och öka din självförtroende. Genom att ta regelbundna golflektioner kan du förbättra ditt golfspel och samtidigt ha kul på golfbanan.

Boka lektioner hos Christopher Svarvar Golf här. 

 

Företag

Vi bjuder in till träning för företaget eller de anställda. Vi har förbokade tider för de anställda där de kan boka upp sig. 

Läs mer här.